She-Hulk: Hiába a Wolverine easter egg, az egyik leggyengébben nyitó Marvel sorozat lett

She-Hulk: Hiába a Wolverine easter egg, az egyik leggyengébben nyitó Marvel sorozat lett

Az is kiderült, hogy melyik volt a legnépszerűbb az eddig kiadott alkotások közül.

Megjelent az első két része az MCU új sorozatából, az Amazon: Ügyvédből (She-Hulk: Attorney at Law), de úgy tűnik nem fogott meg annyira rajongók, mint a korábbi produkciók.

Az első összehasonlítás szerint csak a Ms. Marvelt tudta lenyomni a zöld ügyvédnő. Az első két epizódra másfél millióan voltak kíváncsiak, de íme a többi cím nyitása:

Jennifer Walters (Tatiana Maslany), a főszereplő a szuperhősök ügyvédjeként igyekszik rendet tenni a városban, de persze semmi sem úgy megy, ahogyan azt ő elgondolta. Nem is maga a történet, hanem inkább egy másik, igen nagy rajongótáborral rendelkező Marvel karakter "felbukkanása" volt a legnagyobb szenzációja a premiernek. Nem csak ez volt az egyetlen utalás a második részben, hiszen amikor Jennifer épp az interneten szörfözik, az egyik weboldalon felbukkan néhány olyan mondat is, ami egyértelműen csak egy-egy dologra utalhat.

„Miért van egy óriási emberszobor, amely kilóg az óceánból” – ez nyilvánvaló kikacsintás az Eternals végére.

De sokkal fontosabb lehet a másik sor:

„Egy ember fémkarmokkal harcolt egy bárban kialakult verekedésben.”

Azok, akik ismerik Logant a képregényekből vagy animációs sorozatokból, esetleg filmekből, pontosan tudják, hogy Wolverine-nak adamantium karmai vannak. Emellett az is nyilvánvaló, hogy nem igazán tud nemet mondani a harcra. Ez a mondat pedig alighanem a 2000-es X-Men filmhez kapcsolódik, ugyanis ott tűnt fel Wolverine egy ketrecharcban, amely végül odáig fajult, hogy a csata egy bárban zajló verekedéssé fajult. Jelenleg persze nincsenek tervek önálló Wolverine vagy X-Men filmekre vagy sorozatokra a Marvel Cinematic Universe 2025-ig tartó, már zsúfolásig megtelt programjában. De a D23 expo már itt van a kertek alatt, ahol a pletykák szerint a Marvel is újabb érdekességekkel jelenik meg, így bármi lehetségesnek tűnik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!