Esport1 Podcast: Ujvári Mátéval beszélgettünk a kommentátori szakma fortélyairól

Esport1 Podcast: Ujvári Mátéval beszélgettünk a kommentátori szakma fortélyairól

Podcastunk legújabb részében Ujvári Mátét láttuk vendégül. Jó szórakozást az epizódhoz!

Emberi mivoltunkból adódóan, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a másiknak mindig könnyebb, hogy egy-egy munka gyerekjáték és azt igazából bárki kisujjból kirázza. Hiszen mit csinál például egy kommentátor? Leül egy adott sportág adott mérkőzése elé és arról beszél a nézőnek. Ugye, hogy hány ilyen véleményt hallottunk, hány ilyen kommentet olvastunk már!

A valóság ettől a lehető legtávolabb áll, egy kommentátor munkája óriási tudást, kimagasló felkészültséget és persze vele született tehetséget követel. Legyen szó akár hagyományos sportágakról, akár e-sportról, egy kommentátornak mindig tökéletes műsort kell szolgáltatnia, ez pedig minden csak nem könnyű.

Podcastunk legújabb részében éppen erről beszélgettünk, ráadásul egy roppant izgalmas vendég volt a segítségünkre a témában. Az új epizódban Debreceni "Tzeus" Péter faggatta Ujvári Mátét és Maros "leskisson" Gergőt, a sportkommentátori és az e-sportkommentátori munkákról.

Hallgasd meg a Spotify-on!

Ha szeretnétek még több adást meghallgatni, akkor mindenképpen keressétek fel az Esport1 podcast saját oldalát, ahol különböző témák várnak titeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!