LEC: Claps nagyot játszott, ma egy csapat búcsúzik a rájátszástól

LEC: Claps nagyot játszott, ma egy csapat búcsúzik a rájátszástól

A mai nap még egy párharcot nézhettek élőben, a vesztes búcsúzik az LEC további küzdelmeitől.

Egy újabb csapat biztosította helyét a 2022-es LEC nyári rájátszásának utolsó szakaszában. A G2 Esports felülkerekedett a Misfits Gamingen, így az alapszakasz győzteseivel találkozhattok majd Malmöben. Ennek a végeredménynek a legjobban a MAD Lions örülhetett, akik biztosan ott lesznek a 2022-es Worldsön, ugyanis nincs már hátra olyan forgatókönyv, amely alapján a negyedik helynél hátrébb zárnának. A mai nap jön a szuperhétvége utolsó összecsapása, az Idézők szurdokában legalább három meccsen egymásnak esik 17:00-tól a Fnatic és az EXCEL. A győztes folytathatja a menetelést az alsó ágon, a vesztes búcsúzik a szezontól, valamint kiszáll a világbajnokságért folytatott küzdelmekből. A mérkőzéseket élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

G2 Esports vs Misfits Gaming (3-1)

Abszolút megérdemelten húzta be négy mérkőzésen a szériát a G2, akik mindössze egyetlen pontot engedtek ellenfelüknek. CaPs rögtön megmutatta a LoL-t szerető közösségnek, hogy sosem szabad félvállról venni őt, hiába "csak" harmadik helyen végzett az MVP-szavazáson, valamint a második KIA All-Pro Teambe került oda a neve. A 12-0-12-es tökéletes Ahri játéka után kicsit váratlanul váltott Twisted Fate-re, ami nem is működött igazán. A harmadik és negyedik meccsen szintén alig-alig hibázott a dán zseni, előbb Azirral, majd Renektonnal láthattátok őt a Szurdokban. A széria legjobb játékosának őt választották meg a Twitteren, de volt még egy idéző, akiről kötelező beszélni.

Neon eszméletlen nagyot ment a második és a harmadik mérkőzésen, Sivirjével gyakorlatilag egyedül tartotta a lelket a csapatban. Az idei szezonra feljavuló lövészen nem múlt semmi, de Zanzarah és Irrelevant kicsit gyengébb formában lépett színpadra a tegnapi nap. A Misfits Gamingnek az alsó ágon kell folytatni a küzdelmeket, jövő héten a Fnatic vs EXCEL Bo5-ös széria győztesével találkoznak Vetheóék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Fnatic vagy az EXCEL nyeri a mai Bo5-öt?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.