20 éves lett a legendás Mafia játék

20 éves lett a legendás Mafia játék

A két folytatást és egy felspécizett újrakiadást megért klasszikus a szervezett bűnözés mélységeibe rántott le minket, világából pedig igen nehezen lehetett szabadulni.

Sok kedves emléket idéz fel a Mafia: The City of Lost Heaven, amely ma ünnepli huszadik születésnapját. Az Illusion Softworks címe 2002. augusztus 29-én került fel a boltok polcaira, és ugyan nem volt problémáktól mentes a fejlesztése, végül hatalmas siker lett. Remek, csavarokkal teli, izgalmas történet, nagy, bejárható, és teljesen korhű, részletes környezet, fantasztikus, ugyanakkor nehéz küldetésekkel. Jobban lekorlátozott, mint például a Grand Theft Autó-sorozat programjai, de ez egy pillanatig nem okozott gondot. Vezet a játék, de annyira magával ragadó, hogy alapvetően is megállás nélkül csinálnánk egymás után a küldetéseket. Akinek eddig ez kimaradt, mindenképpen ajánlom, hogy pótolja!

Azóta készült még két folytatása, valamint várható a negyedik rész is, amelyről már néhány bennfentes információt is megtudtunk. Addig is, olvassátok el Britpopper cikkét, amely méltó módon kíván boldog születésnapot a Mafiának.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kijátszottad a Mafiat?

  • 100 %
  • 0 %