Minden részletre kiterjedően gyilkolhatjuk a zombikat a Dead Island 2-ben

Minden részletre kiterjedően gyilkolhatjuk a zombikat a Dead Island 2-ben

A fejlesztők szerint ez lesz a legvéresebb játék valaha.

A Dead Island 2, a Dambuster Studios közelgő, nyílt világú zombis játéka, amelynek megjelenését a Gamescom 2022-re erősítették meg, fejlett gore-rendszerrel rendelkezik majd. Ez azt jelenti, hogy teljesen lemodellezett bőrrel, zsírral és izommal rendelkeznek majd a zombik. Ezen felül az emberi szervek is „beléjük kerülnek", sőt kapnak néhány fiktív, zombis szervet is, amelyet a fertőzés következtében növesztettek.

„Bőr, zsír, izom, csont, és minden más belső szerv, még néhány extra szerv is, ami a zombik fiziológiájának része. Ezek anatómiailag teljesen hiteles modellek lesznek. Nagyon hátborzongatóak, de egy biztonságos, virtuális, kitalált térben fedezheted fel őket."

Ennek nem csak vizuális funkciója van. Nem mindegy, milyen fegyverrel, hova ütünk vagy lövünk.

„Rájöttünk, hogy a nulláról kell kezdenünk" - mondta Worrall a játékról. „Erősen rá fogunk támaszkodni a gore-ra, de ez nem csak a sokkolás miatt van így. Ez azért van, mert minden találatnak és fegyverválasztásnak jelentősége van. Arra összpontosítottunk, hogy az egész játék erre a közvetlen és személyes játékmenetre épüljön. Sok zombis játékban a zombik csak kellékként, dekoratív elemként jelennek meg a háttérben. De a mi játékunkban nem emberekkel, hanem zombikkal fogsz harcolni. Kell majd némi ügyesség és odafigyelés. Nem lehet majd csak úgy spamelni a támadás gombot."

A különböző fegyverek mellett megjelennek a játékban majd folyadékok, amiket szintén hasznosítani tudunk, akár gyilkolásra is.

„Különböző folyadékok vannak a játékban" - mondta Worrall. „Olaj, víz, vegyi anyagok. Most nem megyek bele túl sok részletbe, de alapvetően marják a zombikat. Ha ráöntöd őket egy zombira, akkor alapvetően megolvadnak, ahogy feléd jönnek. Ez a kedvencünk" – jegyezte meg mosolyogva.

Valóban nagyon látványos, és borzasztóan véres játékot kapunk tehát, amely követi az emberi anatómiát. Neked hogy tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik, hogy ennyire véres a Dead Island 2?

  • 50 %
  • 50 %
Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.