LoL: Két nagyon népszerű legendás tárgyat változtat meg a Riot

LoL: Két nagyon népszerű legendás tárgyat változtat meg a Riot

A drágulást extra statok kompenzálják.

A League of Legends játékegyensúlyért felelős csapatának tagjai azon dolgoznak, hogy a 12.17-es LoL-frissítés tökéletesen sikerüljön, ugyanis ez lesz majd a 2022-es világbajnokság hivatalos patche. A szeptember végén startoló nemzetközi tornán várhatóan két legendás tárgyból kevesebbet láthattok majd, ugyanis a Riot szeretné azt elérné, hogy a dzsungelesek és a támogatók ne vásárolják meg kötelező jelleggel az olcsó, túlélést elősegítő itemeket. 

12.17-es LoL-frissítés: Zhonya's és Guardian Angel tervezett változtatások

  • Stopwatch (nerf): 650 arany helyett 750 aranyba kerül
  • Seeker's Armguard (buff): 20 AP helyett 30 AP-t ad
  • Zhonya's Hourglass
    • Teljes költség 2600 aranyról 3000 aranyra növekedik
    • 65 AP helyett 80 AP-t ad
    • 10 képességgyorsítás helyett 15 képességgyorsítást ad
  • Guardian Angel
    • 2900 arany helyett 3000 aranyra növekedik a teljes költség
    • 40 AD helyett 45 AD-t ad

Főleg a Zhonyát és Stopwatchot érintő változtatásoknak lehet hatása komolyabban a hősök tárgyválasztására. Egy dzsungeles és/vagy támogató viszonylag nehezen tud extra 400 aranyat előteremteni, így meg kell gondolni, hogy megéri-e rusholni ezt a tárgyat. Mivel összességében a mágusokat nem szerette volna nehéz helyzetbe hozni a Riot, ezért az extra AP és ability haste miatt nekik továbbra is kötelező lesz megvásárolni majdnem minden mérkőzésen.

A fenti módosítások egyelőre még a tervezési szakaszban tartanak, ha a visszajelzések és statisztikák megfelelőek, akkor a szeptember 8-án, csütörtökön érkező 12.17-es LoL-frissítéssel élesednek a szervereken.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is kellett a nerf a Stopwatchra?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.