Új képeken a Tőrbe ejtve 2. karakterei

Új képeken a Tőrbe ejtve 2. karakterei

Az Üveghagyma alcímmel rendelkező film decemberben érkezik a Netflix kínálatába. 

Az új Star Wars trilógia második részével hatalmas port kavaró Rian Johnson 2019-ben kasszát robbantott az általa írt Tőrbe ejtve mozival, melyben Daniel Craig mesterdetektívként volt kénytelen felderíteni egy igencsak furának tűnő gyilkosságot egy gazdag családi összejövetel után. Az alkotás hatalmas siker lett a mozikban és a Netflixen is, ezért a platform aláírt egy kitöltetlen csekket, hogy a folytatás csak náluk legyen látható. Az Üveghagyma: Egy Tőrbe ejtve-rejtély címre keresztelt második felvonás előreláthatólag decemberben érkezik, a marketingesek pedig nemrég közzétették az első képeket, plusz a hivatalos szinopszist. 

A premierig tehát már csak pár hónap van hátra és a készítők érzik, hogy ideje felkavarni az állóvizet, ezért az Empire magazinban vettek maguknak egy riportot, plusz újabb képeket osztottak meg a szereplőkről. A történet szerint az Edward Norton által alakított tech-milliárdos, Miles Bron bulit tart, az este azonban véresen végződik és a rejtélyt csak a Craig karaktere, Benoit Blanc mesterdetektív oldhatja meg. Érdekesség, hogy a Marvel-moziverzum láthatatlan humorzsákjának számító Drax, azaz Dave Bautista is komoly szerephez jut egy YouTuberként, a feszültség pedig az alábbi felvételen is érezhető közte és a csilliárdos vendéglátó között. 

A csörte persze nem csak az alfahímek, hanem a női főszereplők között is folyik majd, a WandaVízió Agatha Harknessét megszemélyesítő Kathryn Hahn Connecticut állam szenátorjelöltjét formálja meg, aki mindent is megtesz, hogy hatalmon maradjon. Egy ilyen törtető személyiség persze stresszhelyzetben furcsán kezd működni és könnyen összeugrik a hierarchia hasonló szintjén lévő nagy halakkal, mint például Janelle Moáe tech mogulja. Habár verekedésre ne számítsunk szerintem, vicces egysorosokra viszont mindenképpen. 

A prímet persze előreláthatólag Craig és mesterdetektívje viszi, aki zseniálisat ment már az első részben is, különc stílusával és apró gesztusaival pedig milliók szimpátiáját nyerte el. Nagyon furcsa volt egyébként ilyen szerepben látni a színészt, hiszen korábban inkább a macsó akciósztár sakatulyáját erőltették rá, de Blanc-ként szinte lubickol a szakmában, szóval biztos, hogy a második részben is nagyot játszik majd. Ti várjátok amúgy az Üveghagyma premierjét? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!