Szakíthat egymással a Legendary Pictures és a Warner Bros. Discovery

Szakíthat egymással a Legendary Pictures és a Warner Bros. Discovery

Úgy tűnik, pontot tesznek a két vállalat évek óta húzódó se veled, se nélküled kapcsolatára.

A Warner Bros Discovery mögött zűrős hónapok állnak, mivel a vállalat újdonsült irányítójának számító David Zaslav pár hónapja kijelentette, hogy szeretne megspórolni 3 milliárd dollárt, ezért számtalan folyamatban lévő projektet törölnek, mondván fiatalok és kell a pénz. Az új irány persze nem feltétlenül sült el jól és a riasztó hírek miatt a vállalat tőzsdei értéke 20 milliárd dollárral csökkent, szóval lehet, hogy picit elhamarkodott lépéseket hoztak. 

A jelenlegi állás szerint a Warner olyan csóró, hogy még az idei évre lefoglalt premiereket sem tudja megtartani, eltolták például a Shazam: Az istenek haragja film bemutatóját jövő tavaszra, plusz az Aquaman kalandjainak folytatása is csak 2023 decemberében érkezik. Ha mindez nem lenne elég, nemrég ismét vészjósló hírek érkeztek a részvényesek számára, ugyanis a Deadline információi szerint a Legendary Pictures gyártócég a szakítást fontolgatja a Warnerrel, hogy a Sony vagy a Paramount stúdióknál keressen új és gyümölcsözőbb kapcsolatot.

 

A Legendary egyébként olyan filmeket tett le az asztalra a közelmúltban, mint a Dűne, illetve ők készítik a MonsterVerse franchise gigászait is, melyek rendkívül sok lóvét hoztak a terjesztést magára vállaló Warnernek, szóval most van miért aggódni. David Zaslav persze próbálkozik még és iparági pletykák szerint a dolog még nincs eldöntve, viszont csodálkoznánk, ha a Legendary nem hagyná ott a WB süllyedő hajóját. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!