EU Masters: Bluerzor hibátlanul kezdett, mumus100 nagyot harcolt a nyitónapon

Egy győzelem már a zsebben, ma Bluerzorék megszerezhetik a másodikat is.

Óriási várakozás övezte a 2022-es Amazon European Masters nyári főtáblájának nyitónapját több szempontból is. Az elmúlt három szezon bajnoka, a Rekklesszel megerősített Karmine Corp ezúttal nincs ott a mezőnyben, nem úgy, mint a Team Heretics és a Zero Tenacity, azaz Subicz "Bluerzor" Dániel és Szépvölgyi "Mumus100" Márió. A két magyar játékos megnyerte a saját bajnokságát a nyári kiírásban, abszolút bombaformában várhatták a bemutatkozást Európa második legerősebb LoL-ligájában. A spanyolok ennek megfelelően remekül indítottak, a lengyel-szerb együttes ugyan nem bírt el Jiizukéékkel, de bőven van még lehetőség a javításra.

Giants vs Zero Tenacity (1-0)

Az LVP SL ezüstérmese óriási előnyt alakított ki a mérkőzés középső szakaszáig, azonban Mumusék nem adták fel a küzdelmet még 10 000 arany hátrányban sem. Fokozatosan zárták az ollót, de az utolsó utáni pillanatokban egy olya döntést hoztak meg, amely végül a Giants győzelmét eredményezte. A Maxlore-Jiizuke-Advienne hármas nevével fémjelzett sztárcsapat vérrel és verítékkel kényszerítette térdre a Z10-t. A mai nap nem találkozhattok majd egyik csapattal sem a magyar streamen, ugyanis pihenőnapot kap a "B"-csoport.

Team Heretics vs SK Gaming Prime (1-0)

Bluerzor fantasztikus, Jackspektra meg egy vadállat. A magyar-norvég szinergia remekül működött ezen az összecsapáson, amelybe csak minimális beleszólása volt a Play-Inből érkező német együttesnek. A legjobb magyar dzsungeles Wukongként pörgette tökéletesen hatalmas botját a harcokban, amelynek köszönhetően a nagyobb csetepatékból rendre jobban jöttek ki a spanyolok. Bluerzor végül halál nélkül, tökéletes KDA-val zárta a nyitónapot. Ma lehet folytatni ezt a remek sorozatot, a Team Heretics a Valiance PRO GAME ellen lép Szurdokba 18:00-tól. A meccset a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán követhetitek magyar nyelven!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Bluerzorék nyernek ma a Valiance PRO GAME ellen?