LoL: Nem lesz újabb történelmi győzelem, elbukott a svéd legenda

LoL: Nem lesz újabb történelmi győzelem, elbukott a svéd legenda

Már az alapszakaszban sem ment igazán a szekér az elmúlt három EU Masters trófea birtokosának.

Óriási várakozás övezte a Karmine Corp és a GameWard Bo5-ös párharcát, ugyanis a nyári szezonban először került képernyőre a kieséses szakaszban az elmúlt másfél év abszolút legjobb ERL-csapata. A háromszoros EU Masters győztes együttesben ezúttal is helyet kapott Rekkles, a nyugati világ egyik, ha nem a legeredményesebb és legismertebb ADC-je. A svéd zseni mellett Cabochard, 113, Saken és Hantera sorakozott fel, azonban a meggyőző játék ezúttal elmaradt. Mindössze a második meccset tudták behúzni, a többin a GW akarata érvényesült. Ezzel eldőlt, hogy a KC biztosan nem lesz ott az EU Mastersen, nem tudják megvédeni a bajnoki címüket a Európa második legnagyobb tornáján.

Karmine Corp vs GameWard (1-3)

Mielőtt azt gondolnátok, hogy a GameWard győzelme meglepetésnek számít, gyorsan le kell szögezni, hogy a MeLoNiK-Akabane-Czekolad-Innaxe-kamilius ötös 11-7-es mérleggel a negyedik helyen zárta az alapszakaszt, két hellyel előzték meg a Karmine Corpot. LEC-tapasztalattal rendelkező játékosból náluk is akadt kettő, Czekolad az EXCEL, Innaxe a Schalke 04 együttesében mutathatta meg, hogy mire képes a legerősebb európai együttessekkel szemben. 

Remekül indította a szériát a GW, Akabane Wukongja mindenhol felbukkant a térképen, amely akciókra 113 Viegójával nem tudott érdemben reagálni. A folytatásban Cabochard és Rekkles megrázta magát, a két veterán vezetésével kiegyenlített a KC. A harmadik és negyedik meccsen azonban ismét "jungle gapet" kiálthattak a nézők, ugyanis a 21 éves francia simán lejátszotta a fiatal törököt. A GameWard ezzel továbbjutott a következő körben, ahol a Vitality.Bee vár rájuk. A másik ágon az LDLC OL és a Team BDS Academy összecsapására várnak az LFL-rajongói, a tabella első és második helyezettje szerdán 18:00-tól mérkőzik meg egymással.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted marad 2023 tavaszán is a Karmine Corpban Rekkles?