LoL: Rekkles és az AP Zeri, egy véres kaland fél másodpercben

LoL: Rekkles és az AP Zeri, egy véres kaland fél másodpercben

Az egyik pofont Rekkles, a másikat a Karmine Corp kapta.

Befejeződtek a legnagyobb ERL-régiók nyári alapszakaszai, így az LFL is. A francia topligában ellentmondást nem tűrően gázolt át ellenfelein az LDLC OL, akik tavaszi címvédőként várhatták a júniusi és júliusi összecsapásokat. A lyoni együttes 17 győzelem mellett mindössze egyetlen vereséget tud felmutatni, brutális dominanciával a hátuk mögött készülhetnek Exakickék a kieséses szakaszra. A zárófordulóban a tabella éllovasa azt a Karmine Corpot fogadta, akik alaposan megnehezítették saját dolgukat az elmúlt hetekben. Rekklesék bejutottak ugyan a rájátszásba, azonban csak a hatodik helyen, 50%-os mérleggel zárták az oda-visszavágós Bo1-eket. Ennél mindenképp jobb teljesítmény kell tőlük, ha szeretnének kijutni az EU Mastersre, amelyet néhány hónapja kisebb meglepetésre ők tudtak behúzni.

Eika és az AP Zeri, avagy Rekklesnek pislogni sem volt ideje

A Riot Games nem tud mit kezdeni Zaun szikrájával, ugyanis megjelenése óta majdnem minden frissítésben változtatni kellett a lövészt. Eika ezúttal a középső ösvényre választotta a hőst, akire kizárólag AP-s tárgyakat és egy Muramanát vásárolt, hogy hatalmas burst sebzéssel büntesse az ellenfeleket. Az Ultrasokk lézer (W) tényleg sokkolta Rekklest, aki a saját tornya alatt tűnt el egy szempillantás alatt a francia midesnek és a tökéletesen kivitelezett kombónak köszönhetően.

A mérkőzést elveszítette a Karmine Corp, köszönhetően többek között a fenti akciónak is, így a GameWard ellen kezdhetik meg a playoffot jövő hét csütörtök 18:00-tól. Az LDLC OL-lel legközelebb augusztus 10-én 18:00-tól találkozhattok az Idézők szurdokában, a legerősebb ERL-liga legjobb csapata a Team BDS Academy ellen bizonyíthatja, hogy nincs náluk jelenleg jobb csapat az LEC alatti szinten.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Rekklesék kijutnak az EU Mastersre?