Képeken a Logitech új kézikonzolja

Képeken a Logitech új kézikonzolja

Te megvásárolod majd a Logitech új készülékét?

Néhány héttel ezelőtt a Logitech G bejelentette, hogy a Tencenttel együttműködve egy játékstreaming kézi számítógépen dolgozik, melynek neve Logitech G Gaming Handheld. Azonban ennél sokkal többet nem árult el a cég a készülékről, amely még idén megjelenik.

Most azonban kiszivárgott néhány kép róla, valamint a felhasználói felületéről. A Logitech azonnal lépett, és megpróbálta letöröltetni a képeket, de ami az internetre egyszer felkerül, az onnan már nem törlődik, így természetesen ez is hamar elterjedt és most is megnézhető. A Logitech reakciója ráadásul arra utal, hogy a képek hitelesek. Ez alapján lesz olyan verzió, amely fehér, fekete és zöld részlettekkel. Kisebbnek és ergonomikusabbnak tűnik, mint a Steam Deck.

Az alkalmazások között láthatjuk a Steam Remote Play, az Nvidia GeForce Now, a Google Chrome, a Youtube és az Xbox logóit, valamint a Google Playt. Ez alapján valószínűsíthető, hogy Android operációs rendszerrel fut majd. Az, hogy milyen kijelzővel rendelkezik, mennyi ideig bírja az akkumulátor, és az árazás továbbra is rejtély, valamint kérdéses, hogy mivel tud majd többet, mint egy telefon, vagy táblagép.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Vásárolsz majd Logitech G Gaming Handheldet?

  • 0 %
  • 100 %