Kiszivároghatott a következő Assassin's Creed játék címe és koncepciója

Kiszivároghatott a következő Assassin's Creed játék címe és koncepciója

Benne van a pakliban, hogy a Közel-Keletre látogathatunk el egy ismerős karakter bőrében. 

Lassan 15 éve annak, hogy az Assassin's Creed sorozat útjára indult és az Ubsoft igyekszik kihasználni a franchise-ban rejlő végtelen lehetőségeket, ezért az új részek szinte futószalagon készülnek, akár csak a Call of Duty.  A széria legutóbbi darabjának számító Valhalla még a koronavírus világjárvány közepén jött ki 2020-ban, a jelenleg Rift néven futó következő felvonás pedig erősen közeledik. Utóbbi projektről nemrég kiderült néhány érdekesség és fontos információ, a továbbiakban ezeket fogjuk boncolgatni. Vágjunk is bele! 

A frissen érkezett belsős infókat egy j0nathan nevű YouTuber hozta nyilvánosságra, melyek szerint a következő játék címe az Assassin's Creed Mirage lesz, a főszereplő pedig a viking kalandban megismert Basim Ibn Ishaq lesz. A történet során a Közel-Keletre, pontosabban Bagdadba repítenek minket a fejlesztők a 800-as évek végén, a játékmenet pedig visszatér az alapokhoz, nem lesznek tehát RPG elemek, dialóg opciók, plusz a főszereplő nemét vagy külsejét sem variálhatjuk, hiszen egy fix gyilkos lesz a középpontban. 

Érdekesség, hogy visszatérhet az Eagle Vision, az animációk kidolgozottabbak és részletesebbek lesznek mint korábban, na meg a kötéllel mozgatható String Dagger is a repertoár részét képezi majd. Érdekesség, hogy az értesüléseket a Bloomberg riportere, Jason Schreirer is megerősítette, plusz iparági infói szerint a Mirage előreláthatólag jövő tavasszal kerül a boltok polcaira. Akárhogy is legyen, szeptember közepén valószínűleg többet is megtudunk az Ubisoft Forward eseményen, reméljük a legjobbakat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!