LoL: Sorozatban 8, rekordot döntött a 27 éves világsztár

LoL: Sorozatban 8, rekordot döntött a 27 éves világsztár

Már két csapat kijutott az észak-amerikai régióból az idei világbajnokságra.

Kisebb meglepetésre a Cloud9 3-1 arányban felülmúlta az Evil Geniuses együttesét az NA LCS Championship felső ági elődöntőjében, így a tavaszi bajnok biztosan ott lesz a 2022-es Worldsön legalább a Play-In szakaszban. A C9 középső ösvényén egy olyan játékos irányítja a hősöket, akit a valaha volt legnagyobb League of Legends-játékosok között kell emlegetni. Jensen sorozatban a nyolcadik világbajnokságára készülhet, ami abszolút rekordnak számít ebben a kategóriában.

Jensen, a rekorder

A 27 éves dán idéző 2015 májusától erősíti az NA LCS-mezőnyt, ahol elképesztő karriert futott be. A Cloud9-nal zsinórban 4 alkalommal nyerte meg az NA Regional Finalst, majd jött a váltás 2019-ben. A Cloud9 után következett a dicső Team Liquid-korszak, amely további világbajnokságot, valamint több LCS bajnoki címet jelentett Jensennek. MVP-nek ugyan sosem választották meg, de az All Pro Team #1-es csapatba egyszer odakerült már a neve. Karrierje során eddig 604 mérkőzést vívott meg, ezekből a csatákból 60,8%-ban Jensen csapata került ki győztesként. Legtöbbet választott hőse Orianna, amely irányításával 87 meccsen ragyogta be a Szurdokot. 73,6%-os győzelmi aránya meggyőző, akkor is félni kell Jensen ezen hősétől, ha nem képezi szerves részét a metának.

A Cloud9 és Jensen 2021-ben Vizicsacsiék legyőzésével jutott be a világbajnokság Play-In szakaszából a főtáblára, ahonnan sikerült még egy lépcsőfokot feljebb lépniük. Végül a negyeddöntőben a Gen.G állította meg őket, de egyedüli LCS-csapatként el tudtak jutni egészen a kieséses szakaszig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a C9 a Play-Inben vagy a főtáblán kezd a 2022-es Worldsön?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.