Sosem tiltottak még ki ennyi World of Tanks játékost

Sosem tiltottak még ki ennyi World of Tanks játékost

Szerintetek mit tehet a Wargaming az egyre elszaporodó csalókkal szemben?

A World of Tanks jelenleg is nagy erőkkel harcol a csalókkal szemben. Legutóbb például a CyberTank szerver üzemeltetőivel szemben nyertek pert, ami nem mellesleg Oroszország első olyan kiberbűnözési pere, ami kifejezetten a játékiparban elkövetett bűncselekmény kapcsán jött létre. Ezúttal összesen 2 920 esetben kaptak büntetést a játékosok, amiből 2 070 esetben a játékosok első figyelmeztetésben részesültek, ami csupán hét napos eltiltást jelent, ugyanakkor 850 fiókot véglegesen tiltottak.

Mivel sosem tiltottak ki még ennyi játékost az európai szerveren, ezért jelenleg tanácstalanul állunk a kérdés előtt. Például márciusban csupán 80 játékos esetében történt tiltás, így az eseményeknek talán köze lehet az orosz-ukrán háborúhoz, hiszen a Wargaming nemcsak kivonult Oroszországból, hanem lehetővé tette az ukrán játékosok számára, hogy csatlakozzanak az európai szerverre. Ez egy egyedülálló lehetőség, ugyanis korábban nem volt lehetséges a szerverek közötti közvetlen átjárás.

Természetesen elképzelhetetlen, hogy hirtelen ennyi csaló érkezett az orosz szerverről, így igazán kíváncsiak lennénk arra, hogy mi állhat a megszaporodott csalások hátterében. Ti mit gondoltok erről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.