Hirdetés

Ezért nem vett részt Peter Jackson A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi munkálataiban

A legendás rendezőnek ugyan kikérték a véleményét, az együttműködés azonban elakadt valahol. 

Hirdetés

Nehéz helyzetben van az Amazon A Gyűrűk Ura előzménysorozata, ugyanis már a megjelenés előtt milliók gyűlölik, pusztán a létezése miatt, mondván az alkotók megszentségtelenítik Tolkien munkásságát. Ettől függetlenül sokan várják a szériát, főleg a kevésbé fanatikus rajongók, mivel az előzetesek alapján epikusnak ígérkezik és minden egyes képkockán érződik az epizódokra elfüstölt több mint 500 millió dollár szaga. Ha kíváncsiak vagytok a főszereplőkre, kattintsatok az alábbi cikkre és pörgessétek végig képgalériánkat! 

A franchise rajongói egyébként már a gyártás korai szakaszában számtalanszor feltették a kérdést, hogy a filmtrilógia és a Hobbitok mögött álló Peter Jackson miért nem vesz részt a sorozat munkálataiban. A kérdést sokáig mindkét fél kerülte, nemrég azonban a rendező szerepelt a The Hollywood Reporter egyik podcastjában, ahol pontot tett a téma végére. 

„Az író-producer Fran Walsh megkeresett, hogy lenne-e kedvem részt venni a projektben, amire annyit válaszoltam, hogy lehetetlen kérdés, amíg nem láttam a szövegkönyvet. Itt kaptam egy ígéretet, hogy amint megvan a forgatókönyv első változata. elküldik majd nekem, viszont az anyag soha nem érkezett meg. Ez volt az utolsó dolog, amit hallottam a sorozatról, de mindez rendben is van így, egyáltalán nem panaszkodom és rossz érzés sincs bennem."

A rendező mindemellett elmondta, hogy természetesen meg fogja nézni a szériát és szívéből kívánja, hogy jól sikerüljön. Az Amazon persze rögtön reagált is Jackson szavaira és közleményükben leszögezték, hogy a műsor jogainak érvényesítése során kötelességüknek érezték, hogy elkülönítsék a sorozatot a filmektől. Ezenkívül kifejtették, hogy maximálisan tisztelik a rendező trilógiáit és alig várják, hogy a szakember lássa, mit is hoztak össze. Mi is kíváncsian várjuk, megérte-e ennyit költeni egy szériára, ti várjátok már a premiert? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Film és Sorozat - A középkori Japánba kalauzol minket az A sógun, kizárólag a Disney+ felületén

A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun” itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.

Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés