Karakterposztereken A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szereplői

Az Amazon gondozásában készült szériában a készítők nem spóroltak semmin. 

Az Amazon gondozásában készülő A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat bejelentése óta kapott már hideget és meleget is a franchise rajongóitól, mondván csupán egy felesleges bőrlehúzásról van szó, ami megszentségteleníti Tolkien és Peter Jackson munkáját. A témában nem szeretnénk igazságot tenni, azt viszont el kell ismernie mindenkinek, hogy az előzetesek alapján profin néz ki a széria világa, az Orkok talán sosem voltak még ennyire förtelmesek, a CGI és Középfölde gyönyörű, a csaták pedig látványosak lesznek, így már csak a forgatókönyv miatt kell aggódnunk. 

A sorozat megjelenéséig már csak egy bő hónap van hátra, ezért a marketingesek is kezdenek életre kelni, temérdek tartalommal elárasztva az internet világát. A Comic-Con rendezvény apropóján jött ugye a fenti előzetes, nemrég pedig az Amazon közzétette a legfontosabb szereplők karakterposzterét, amiket az alábbi képre kattintva a galériánkban tudtok megtekinteni!

A széria egyébként nagyjából 500 millió dollárból készült, a főbb szerepekben pedig Robert Aramayot láthatjuk Elrondként, Maxim Baldryt Isildurként, Morfydd Clarkot pedig Galadrielként. Érdekesség, hogy Sauront, illetve annak az aktuális formájának számító Annatort Anson Boon kelti majd életre, de ez még nem hivatalos információ. A történet a Másodkorba kalauzol minket és a gonosz felemelkedésének, illetve a hatalom gyűrűi elkészítésének lehetünk szemtanúi. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!