Giancarlo Esposito szívesen eljátszaná X professzort a Marvel-moziverzumban

Giancarlo Esposito szívesen eljátszaná X professzort a Marvel-moziverzumban

A színész megerősítette, hogy beszélgetett már a Marvellel egy lehetséges szerepről. 

Néhány hete tartották a San Diegoi Comic-Con rendezvényt, ahová a legnagyobb stúdiók is kivonultak és megmutatták, mivel készülnek a rajongók számára a jövőben. Az eseményen számtalan újdonságot jelentettek be, a MCU jövőjétől kezdve a várható DC-filmeken át egészen A Gyűrűk Ura sorozat új előzeteséig. Ha lemaradtatok volna a dologról, fussátok át az alábbi összefoglaló cikkünket a témában.

A Marvel stúdió egyébként erősen vitte a prímet a temérdek sorozattal és filmmel, a korábban napvilágot látott iparági pletykák azonban nem feltétlenül jöttek be. Anthony Starrt például nem jelentették be az új Penge film főgonoszaként, a Fantastic Four színészgárdájáról sem rántották le a leplet, az X-MEN MCU-s debütálásáról sem esett szó, plusz Giancarlo Esposito esetleges Xavier professzor szerepéről sem derült ki semmi. Az utóbbi témával kapcsolatban nemrég azonban érkezett egy kis infómorzsa, ugyanis a színész részt vett egy eseményen San Antonio városában, ahol megerősítette, hogy tárgyalt már Kevin Feige-vel egy esetleges együttműködésről és szóba került Doctor Doom, Magneto, továbbá Xavier is. 

A fenti videóban egyébként Esposito kijelentette, hogy szívesen eljátszaná X professzort, bár ha az elmúlt pár éves munkáját nézzük, nem biztos, hogy ráosztják a jófiú szerepét, amikor olyan jól hozza a gonosz karaktereket. A színész nagyot ment például a Totál szívásban és a Better Call Saulban, de nagyot alakított Moff Gideonként a Mandalóriban, továbbá zseniálisan hozta Stan Edgar szociopata üzletemberét az Amazon The Boys című sorozatában is. Akárhogy is legyen, a Marvel csak jól jár majd vele, mi pedig reméljük, hogy valami izgalmas szerepet osztanak rá.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!