Magyar nyelvű előzetest kapott Bruce Willis egyik utolsó filmje

Magyar nyelvű előzetest kapott Bruce Willis egyik utolsó filmje

Rosszkor, rossz helyen című alkotás augusztus végétől látható majd a magyar mozikban. 

Még március végén érkezett a hír, hogy a legendás akciófilmsztár Bruce Willis felhagy a színészkedéssel, mivel egy jelenleg gyógyíthatatlan betegségben, afáziában szenved. A kór alapvetően egy sérülés vagy valamilyen egyéb betegség szövődményeként alakulhat ki és a beszédközpontot támadja meg és a híresztelések alapján emiatt a színésznek már nagyon nehezére esett leforgatni legutóbbi filmjeit. 

Willis egyébként a bejelentés óta nem nagyon szerepelt a médiában, csak felesége vagy lánya közösségi-média oldalán bukkant fel egy-egy rövid felvétel vagy fotó erejéig, szerencsére viszont a moziban még találkozhatunk vele néhány alkalommal. A sztár következő filmje a Rosszkor, rossz helyen címet viseli és egy nyugalmazott rendőrfőnököt alakít, aki megakadályoz egy folyamatban lévő kivégzést, a rosszfiú azonban elrabolja családját, hogy főhősünk ne tudjon tanúskodni ellene. 

Az alkotásban feltűnik még Ashley Greene, Massi Furlan, továbbá Texas Battle is, a magyar mozikba pedig előreláthatólag augusztus végén érkezik meg. Érdekesség, hogy Mike Burns rendező kicsit kiakadt, amiért nehéz volt a munka Willis-szel és úgy nyilatkozott a Vanity Fairnek még márciusban, hogy soha többet nem akar a színésszel dolgozni. Mindez mondjuk nem túl kedves hozzáállás, főleg annak tekintetében, hogy tudott a színész állapotáról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!