Hirdetés

Ismét csúszik a Marvel's Midnight Suns megjelenése

A kiadó 2K szerint a késés ellenére a játék a jelenlegi pénzügyi évben marad, ami azt jelenti, hogy az Marvel's Midnight Suns megjelenési dátuma valamikor 2023. március 31. előtt lesz.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Már javában készül a Firaxis Marvel-játéka, a Midnight Suns, amelyet már borzasztóan várnak a játékosok. Számukra nincsenek jó híreink, ugyanis újabb alkalommal kellett elhalasztani a megjelenését. Először 2022 első feléről a másodikra csúszott, most pedig kiderült, idén már biztos nem játszhatunk vele. 

A 2K a negyedéves eredménybeszámolója során elmondta, hogy azért tolja el a Marvel's Midnight Suns megjelenését, hogy „a Firaxis Games és a 2K csapatai a lehető legjobb élményt nyújtsák a rajongóknak". A 2K pénzügyi éve március 31-én ér véget, és a kiadó elmondása szerint a játék még előtte várható, de új dátumot nem közölt. A tervek szerint október 7-én kellett volna érkeznie.

Az új Marvel's Midnight Suns megjelenési dátumáról vélhetően akkor tudunk meg többet, amikor a 2K és a Firaxis már pontosabb képet kap arról, hogy mennyi további munkára van szükség. A játék egyébként körökre osztott harcrendszert kap. Küldetésenként három hőssel játszhatsz, és ezeket egy kártyaalapú képességrendszer egészíti ki. Olyan ikonikus és közkedvelt karakterek tűnnek majd fel, mint Doctor Strange, Vasember, Marvel Kapitány vagy épp Pókember. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Várod már a Marvel's Midnight Suns megjelenését?

  • 50 %
  • 50 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!