Melyik a világ legutáltabb alkalmazása?

Melyik a világ legutáltabb alkalmazása?

A teljes világot átvilágították! Szerinted Magyarországon melyik például a leginkább utált alkalmazás?

Rengeteg alkalmazást használunk. Ezek közül sokat szeretünk, sokra csak szükségünk van, de vannak azok, amelyeket nagyon nem kedvelünk. Számos márka és vállalat használ hangulatelemző eszközöket, hogy értékelje a vásárlók véleményét saját kampányaikkal és tartalmaikkal kapcsolatban. Az Electronics Hub nevű, közösségvezérelt oktató- és tech-értékelő cég azonban most készített egy hangulatelemző tanulmányt, amelyben azt vizsgálta, hogy milyen tendenciák figyelhetőek meg az egyes mobilalkalmazásokkal kapcsolatos eltérő vélemények tekintetében világszerte. Bár az emberek együttesen naponta több, mint 250 millió alkalmazást töltenek le, az Electronic Hub megállapította, hogy a mobilalkalmazásokkal való elégedettség csökkenőben van. A vállalat ezért küldetésbe kezdett, hogy kiderítse, mely alkalmazásokat utálják a legjobban az emberek.

„Több mint 3 millió geotaggel ellátott tweetet dolgoztunk fel 87 közösségi média, társkereső, mobiljáték, szórakoztató, kriptovaluta és pénzátutalási alkalmazással kapcsolatban. Kiszámítottuk, hogy az egyes alkalmazásokról szóló tweetek hány százaléka volt negatív a HuggingFace Sentiment Analysis eszköz segítségével, amely azonosítja, hogy egy tweet pozitív, negatív vagy semleges hangulatú-e” - olvasható az Electronics Hub jelentésében. Az első helyen pedig a Roblox Corporation Roblox alkalmazása végzett, mely 21 országban nyerte meg ezt a kétes versenyt. Ennek ellenére nem ezt kedvelik a legkevesebben arányaiban, ugyanis a Hinge nevű társkereső alkalmazásról szóló összes tweet 34,4%-a negatív kategóriába sorolható. Sajnos az elemzés nem nyújt konkrét betekintést abba, hogy miért utálja ennyi ország a Robloxot. A tanulmányban az Electronics Hub a rossz felhasználói felületet, a reklámok sokaságát, a hibás szoftvert és az alkalmazás tényleges tartalmát sorolja fel lehetséges okokként, amiért a Roblox végzett az élen.

Mi látható még?

A Robloxot a Tinder (19), a Reddit (17), a Disney+ (11) és a Snapchat (9) követi. Magyarországon a legnagyobb streaming platform, a Twitch végzett. Hasonlóan éreznek a monacóiak is. Az angolszász országokban pedig a Tinder ejtett mély sebeket, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is az végzett az élen. Kínában a telefonos reklámok rémét, a Raid Shadow Legendset utálják a legtöbben. Meg lehet érteni.

Nálad hogyan nézne ki ez a lista?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik applikációt szereted a legkevésbé?

  • 40 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 20 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 30 %
  • 0 %
  • 10 %
  • 0 %