A Rick és Morty alkotói szerint akár örökké is folytatódhat a sorozat

Ráadásul, ha minden jól megy, évente kapjuk majd az új évadokat. 

A Rick és Morty rajongóinak már csak pár napot kell várniuk a hatodik évad indulásáig, ami az Adult Swim csatorna igazgatója szerint ikonikus lesz, plusz a készítők nemrég úgy nyilatkoztak, hogy a legidősebb Sanchezt egy teljesen új oldaláról ismerhetjük majd meg. Az új felvonás nemrég kapott egy igencsak ütős előzetest, melyben a Black Sabbath Paranoid című száma szolgáltatja az aláfestő zenét, ha lemaradtatok volna a kedvcsinálóról, az alábbi cikkben tudjátok pótolni!

A 6. évad debütálásának közeledtével Dan Harmon és Justin Roiland alkotók egyre többet hakniznak a médiában és nemrég a The Wrap-ben adott interjúban kifejtették, hogy szerintük akár örökké is folytatódhatna a sorozat, mivel végtelen mennyiségű új történettel tudnak előrukkolni a koncepció miatt. Harmon ezen kívül úgy nyilatkozott, hogy számára egy jó TV-show minimum 1000 epizódot számlál és hisz benne, hogy akár ők is eljuthatnak eddig a számig. 

Érdekesség, hogy a készítők mindemellett azt mondták, hogy ezentúl évente kapjuk majd az új évadokat, habár egyelőre nem látják még tisztán, mindezt hogy tudják majd kivitelezni. Szerencsére Scott Marder producer segítségükre van ebben, ugyanis hajtja őket rendesen és különösen odafigyel arra, hogy a határidőket rendesen betartsák. Jövőre tehát jöhet a hetedik felvonása a Rick és Mortynak, mi meg csak remélni tudjuk, hogy Harmon és Roliand nem fogy ki az új és őrült ötletekből. Szerintetek egyébként meddig lehet fűzni a furcsa páros történetét? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!