Újabb filmsztár csatlakozott a Joker: Folie à Deux stábjához

Újabb filmsztár csatlakozott a Joker: Folie à Deux stábjához

A musical zsánerű alkotás forgatása decemberben indul. 

Todd Philips rendező 2019-ben kasszát robbantott a Joker című filmmel, melyben teljesen új megközelítéssel nyúlt hozzá Batman legendás ellenfeléhez. A főszereplőt Joaquin Phoenix alakította és játékáért Oscar-díjat vihetett haza, így a folytatás nem volt kérdéses. A második felvonásról pár hónapja meg is érkeztek az első információk, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy áll a projekt, az alábbi cikkünket ajánljuk figyelmetekbe. 

Phoenix mellett egyébként Lady Gaga is szerepelni fog a filmben, ami előreláthatólag egy musical lesz és az Arkham elmegyógyintézetben játszódik, plusz benne van a pakliban, hogy az első részben feltűnt Zazie Beetz karaktere is visszatér. Habár utóbbi információ még nem megerősített, a Deadline riportja alapján az már biztos, hogy a Harry Potter filmek Rémszem Mordonjaként elhíresült Brendan Gleeson már fix, hogy csatlakozik a stábhoz. 

A veterán színésszel abszolút jól jár a produkció és meglepődnénk, ha a 150 millió dolláros költségvetésből nem szerződtetnének még egy pár húzónevet. Todd Philips bizonyította, hogy érti a dolgát és jól kijönnek Phoenix-szel, na meg Gagával is, szóval alig várjuk a 2024-es premierdátumot, hogy kiderüljön, mit tudtak összehozni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!