LEC: Megismétlődött a tavaszi döntő eredménye a felső ági fináléban

LEC: Megismétlődött a tavaszi döntő eredménye a felső ági fináléban

Talán megmenti a hétvégét a MAD Lions és a Fnatic párharca.

Az LEC tavaszi döntőjében 3-0-ra múlta felül a Rogue együttesét a G2 Esports. A nyári felső ági döntőben 3-0-ra ismét a G2 Esports diadalmaskodott a Rogue ellen. Mindenképpen furcsa és egyben meglepő azt látni, hogy a Bo5-ös szériákban idén mennyire nem tudja megnehezíteni caPsék dolgát az alapszakaszban rendszerint jó teljesítményt nyújtó ötös. Hiába szerezték meg a második kiemelést a Zsiványok, közük nem volt a tegnap esti mérkőzésekhez. Talán a mai nap végre izgalmas pillanatokat élhettek át az Idézők szurdokában, ugyanis jön a MAD Lions és a Fnatic összecsapása, az MVP (Nisqy) visszavághat egykori együttesének a kiesés elkerüléséért megrendezett csatában. A mai meccseket a szokásos helyen, a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on követhetitek élőben, magyar nyelven!

G2 Esports vs Rogue (3-0)

Sajnos nem igazán lehet pozitív dolgokat kiemelni a RGE oldaláról. Ezzel szemben a G2 húzott néhány váratlant. Az első két meccsen Targamas kezébe Senna került, amivel az elején a támogató szerepkört töltötte be, hogy a 20-25. perc után valódi ADC-vé nője ki magát. BrokenBlade előkapta Yonét, caPs meg ismét megmutatta Európának, hogy a Sylasétől rettegni kell.

A széria MVP-jének Targamast, a belga supportot választották meg a közösség tagjai, de az egész G2 parádésan teljesített. Ma jöhet a MAD Lions vs Fnatic, amely az alsó ági döntőbe jutásért zajlik. Humanoidék könnyedén nullázták Vetheóékat, így a zsebükben már ott van a Worlds-jegy. A MAD-nek sincs igazán veszítenivalója, mivel ők is ott lesznek a világbajnokságon. Két felszabadult együttes párharcát követhetitek ma 17:00-tól a szokásos csatornákon.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat búcsúzik ma a rájátszástól?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.