Iparági pletykák alapján sztárparádéval készül a D23 expóra a Disney

Iparági pletykák alapján sztárparádéval készül a D23 expóra a Disney

A bennfentes információk szerint rengeteg izgalmas bejelentésre számíthatunk a D23 expón. 

Henry Cavill az egyik leghíresebb színésszé nőtte ki magát az elmúlt néhány évben és a mozik mellett a kisképernyőn is arat a Netflix gondozásában készülő Vaják című sorozattal. A siker miatt persze kapkodnak a sztárért a stúdiók, a híresztelések alapján a Warner például egy kitöltetlen csekket ajánlott neki, ha visszatér Supermanként a DCEU-ba, de a Marvel is résen van és elképzelhető, hogy abba az univerzumba csatlakozik. 

A fenti Marveles pletykának most érkezett egy újabb megerősítése, ugyanis Emmet Kennedy újságíró belsős infói alapján a stúdió már le is szerződött Cavillel, akit hivatalosan a hétvégén tartandó D23 expón jelentenek be olyan további sztárok társaságában, mint John Boyega, Daisy Edgar-Jones, Jodie Comer, John Krasinsky, Denzel Washington, illetve Giancarlo Esposito

Érdekesség, hogy Krasinski már feltűnt a Doctor Strange az őrület multiverzumában Reed Richardsaként, Esposito pedig korábban arról nyilatkozott, hogy beszélgetett már Kevin Feige-vel és csapatával egy esetleges szerepről, bár ő legszívesebben X professzort játszaná el. Akárhogy is legyen, pár nap és kiderül, ugyanis a D23 pénteken startol és fixen temérdek tartalommal készül nekünk a stúdió. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!