Hirdetés

A Warner Bros. állítólag megkereste Henry Cavillt, hogy lenne-e újra Superman

A színész mondjuk nem feltétlenül érdeklődik a szerep iránt. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters 2022 Summer

Csoportkör - Dusty vs. FC Schalke 04

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

A Warner Bros. és a Discovery egyesülése után David Zaslav került a vállalat vezetőségének élére, aki hatalmas tisztogatásokat rendezett uralmának első pár hónapjában. A szakember első körben beszűntette a HBO Max regionális tartalomgyártását Európában, köztük Magyarországon is, ezen kívül jövőre egy új streaming platformot szeretne elindítani, továbbá több projektet is nemes egyszerűséggel kukázott, mint például az utómunkálatok fázisában lévő Batgirl mozifilmet, hogy a nagyobb költségvetésű mozikra fókuszálhassanak a jövőben.

A stúdió egyébként a híresztelések alapján egy 10 éves terven dolgozik és hasonló moziverzumot szeretnének építeni, mint a Marvel. Az alapok, ha egy kicsit foghíjasan is, de megvannak a DCEU személyében, azonban a franchise jelenleg félig a levegőben lóg és bármennyire is ígérkezik látványosnak a Dwayne Johnson Black Adamje, vagy viccesnek a Shazam 2, a franchise továbbra is Superman és Batman nélkül tengődik, ami valljuk be, elég ciki. Oké. elvileg a denevérember feltűnik majd az Aquaman 2-ben, viszont az acélemberről semmi biztatót nem lehetett tudni, egészen mostanáig. 

Történt ugyanis egy beszélgetés a Twitter Speces-en Erik David és Umberto Gonzalez újságírók közt, mely során előbbi megosztotta, hogy hallott egy történetet, miszerint a Warner megkereste Cavillt a szereppel kapcsolatban, a színész azonban első körben nem feltétlenül szeretné bevállalni a projektet. A hozzáállás érthető, hiszen a BvS után a stúdió elég mostohán bánt a sztárral, aki meg ahelyett, hogy erőltette volna a dolgot, inkább elment Gwentezni és szörnyeket hajkurászni a Netflixhez.

Visszatérve a témához, a két újságíró beszélgetésének tanulsága alapján a kör még nem lefutott, mivel a Warner új vezetőségének nagyon tetszik Cavill Supermanje, plusz érzik a nyomást a rajongók részéről is, akik mindenféleképpen szeretnék, hogy a színész újra magára öltse a legendás palástot. A terv persze lehet meghiúsul, mivel a sztár eléggé elfoglalt mostanában, de reménykedni azért még lehet. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés