Jövő tavasszal kasszasikerekkel indul hazánkban a SkyShowtime steaming szolgáltató

Jövő tavasszal kasszasikerekkel indul hazánkban a SkyShowtime steaming szolgáltató

A platform alapvetően a Paramount stúdió kínálatából és licence-elt alkotásokból építkezik majd. 

A Tom Cruise legutóbbi nagy dobásának számító Top Gun: Maverick nem csak a közönséget és a kritikusokat bűvölte el, de a kasszáknál is hatalmasat tarolt és 170 millió dolláros költségvetéséhez képest közel 1.5 milliárd dollárt hozott eddig a Paramount Picturesnek és ebben még nincs benne a digitális kiadás eladásai.

A film egyébként egyelőre csak a Prime Video kínálatában érhető el online formátumban, de 20 dollárt kell fizetnünk a megtekintéséért, streaming platformos megjelenésről azonban nem esett még szó, egészen mostanáig. A Paramountnak ugye van egy olyan szolgáltatása, hogy Paramount+, viszont a vállalat még tavaly összeállt a ViacomCBS-szel, hogy tető alá hozzanak egy új platformot, a SkyShowtime-ot. A bejelentés óta nem sok mindent tudtunk meg a projektről, nemrég azonban kiderült, hogy a szolgáltatás szeptember 20-án Európában is elindul az északi országokban, jövő tavasszal pedig megérkezik Magyarországra is. 

A finnországi árazásból arra lehet következtetni, hogy hazánkban nagyjából 2800 forintot kell majd fizetni a SkyShowtime-ért, de ha a mai trendeket nézzük, benne van a pakliban egy reklámokkal teletűzdelt olcsóbb verzió is. A kínálatot tekintve zömmel a Paramount stúdió érdekeltségébe tartozó filmek teszik majd ki, mint a fent is említett Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Világuralom, a Sonic, a sündisznó 2, plusz a Star Trek szériák. Ezen kívül a Showtime csatorna szuperprodukciói is helyet kapnak majd a könyvtárban, mint mondjuk a Dexter és annak folytatása, vagy a meglepetéssorozatnak számító Yellowjackets. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!