Hirdetés

Reagált a Riot arra, hogy miért nincs a LoL-ban a Wild Rift egyik népszerű funkciója

Jól használva hasznos lenne a funkció, más kérdés a közösség tudná-e kezelni.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Ahogy azt tegnap megírtuk, érkezhet a Wild Riftbe a párbaj mód, ahol a játékosok 1v1-ben mérkőzhetnek meg egymás ellen az Ordító szakadékban. Ez a mód azonban nincs, és a közeljövőben biztosan nem is lesz elérhető a League of Legendsben. Most viszont nem emiatt, hanem egy másik népszerű funkció miatt kellett reagálni a Riot Gamesnek, ami a mobilos játékban jelen van, de a PC-s verzióból hiányzik. Első hallásra jól hangzik, de készen áll rá a közösség? 

A pick order swapról van szó, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a hősválasztási fázis során a csapattagok megcseréljék, hogy milyen sorrendben pickelnek. Ez több okból is hasznos lehet. Amennyiben van a csapatban olyan, aki valamelyik meta-hőssel játszana, és fél, hogy az ellenfél hamarabb elviszi, az előre kerülhet, míg mások, akik korán választanak, de nem szeretnék, hogy az ellenfél lecounterelje a champjüket, azok így hátrébb léphetnek.

Ez önmagában is felvet kérdéseket. Például, hogy a toxikus közösségben sok játékos nem használná ki az újabb lehetőséget arra, hogy keresztbe tegyen a társainak, ha előtte elvesztett három mérkőzést és dühös a világra. Emiatt pedig nem adja oda a választást akkor sem, ha az a csapat érdekeit szolgálná, neki meg nem okoz hátrányt. Azonban úgy tűnik, a kérdés teoretikus marad, ugyanis a Riot ezt sem tervezi bevezetni a LoL-ba.

„Mindig is reménykedtünk abban, hogy a Wild Riftben kísérletezhetünk néhány olyan új funkcióval, amelyek kockázatosabbak voltak a League-ben, de inspirálhatnak néhány változtatást, ha a játékosoknak tetszenek végül" – mondta Kam 'boourns' Fung fejlesztő, aki hozzátette, hogy eredetileg tervben volt a PC-s verzión is  a pick order swap, „ám túl bonyolultnak" bizonyult, ezért elhalasztották. Ennek átültetése PC-re nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Nagy időbefektetést igényel a rendszer átültetése, de nem ez a végső akadály. A legnagyobb akadályt végső soron az jelenti, hogy a fejlesztés prioritása hol helyezkedik el - és mivel a rendszer nem hibás, ez nem túl magas. Egész egyszerűen költség/megtérülés arányban nem éri meg a Riotnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te örülnél ennek a funkciónak?

 • 81 %
 • 19 %
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Detrix 4 hónapja
  Sajnálatos az új skinek nagyobb prioritást élveznek, mint a hibajavítások / hasznos új funkciók.
  0 0 Válasz
 • Alvajaro 4 hónapja
  Igazából hős cserére most is van lehetőség, ami lényegében ugyan az.
  0 0 Válasz
 • No_Kia 4 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 4 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!