Hirdetés

Régóta várt játékmóddal bővül a Wild Rift

A közösség régóta várt erre, most végre elérhetővé teszi a Riot.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

A Riot megkezdte a Wild Rift 3.4-es patch-jének szivárogtatását, a következő nagy frissítés négy új hőst és számtalan változást hoz. Az egyik legfontosabb talán egy új játékmód, ami miatt már régóta könyörög a közösség. Most megkapja, bár elég érdekes, hogy hamarabb került be a Wild Riftbe, mint a League of Legendsbe. Ez nem más mint az állandó 1v1-mód. A Wild Rift 3.4-es patch várhatóan 2022. szeptember 15-én jelenik meg. Azonban a játék más ciklusaihoz hasonlóan a játékosok a következő hetekben és hónapokban is számíthatnak mini-frissítésekre.

Az új Wild Rift játékmód az 1v1 ARAM, más néven „Duel Mode", ami pontosan azt takar, amire a nevéből következtetünk. Az Ordító szakadékban csap össze a két játékos, és nem magunknak választjuk a hőst, hanem sorsolás útján kapjuk, mint a megszokott All Random All Mid játékmódban, és a hősválasztás során nem fogjuk látni, hogy mit kapott az ellenfél, csak már a töltőképernyőn. Így elég sok szerencsére is szükség lesz a győzelemhez.

Vannak kételyek arról, hogy ez mennyire lesz népszerű. A párbaj vitán felül nagyon jó móka, de ha már több kör óta olyan hőst kapunk, akivel nem szeretnénk játszani, vagy gyenge az ellenfél hőse ellen, az könnyen elveheti a játékos kedvét. Ugyan ez ARAM-on is jelen van, de ott a csapattársak segítségével van lehetőség érvényesülni, itt pedig csak magunkra számíthatunk. Az idő eldönti, de lehet egy olyan mód, ahol magunknak választjuk a hőst, talán jobb lenne. Ráadásul volt már hasonló próbálkozása sok-sok évvel ezelőtt a Riot Gamesnek a LoL-ban, amikor a Magma Chamber pályát elkészítették az 1v1, és a 2v2 harcoknak, ám hamar be is csukták, amit azzal indokoltak, hogy kevesen játszanak vele, ezért fenntarthatatlan. Egyéni játékban most is van lehetőség 1v1 harcokban részt venni, de ez nem egy meccskereséses játékmód. Reméljük, a Riot is elgondolkodik azon, hogy ilyen lehetőséget elhozzon a játékba, főleg, ha a mobilos verzió népszerű lesz. Hátha ezúttal sikertörténet válik belőle.

(A videóban 8:34-től látható az erre vonatkozó rész)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szoktál játszani a Wild Rifttel?

  • 80 %
  • 20 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!