Közérdekű közlemény: A Netflix rebootolja a Teletabikat!

Közérdekű közlemény: A Netflix rebootolja a Teletabikat!

Erre nem nagyon voltunk felkészülve. 

2022-re eljutottunk odáig, hogy a nagy stúdiók már nem nagyon mernek kísérletezni új alkotásokkal, ehelyett inkább a régi, jól bejáratott franchise-okról rántanak le még egy bőrt, vagy kettőt, de inkább hármat. Így tesz például a Pixar is és több mint 16 évvel az első Verdák-film után Villám McQueen és Matuka saját sorozatot kap a Disney+-on, Verdák az utakon címmel, ami hamarosan debütál a szolgáltató kínálatában. 

Mindez persze logikus lépés, hiszen az antropomorf autók kalandjai egy rakás pénzt termelnek a stúdiónak, azt viszont már nem nagyon tudom hová tenni, hogy a Netflix miért gondolta úgy, hogy a világnak ismét szüksége van a Teletabikra. Igen, a platform úgy határozott, hogy feléleszti az 1997-ben indult 485 epizódot megélt gyereksorozatot, ráadásul már a premierdátumot is kitűzte november 14-re. Bevallom őszintén, ezt nem láttam jönni. 

Sokan persze most joggal kérdezhetik, hogy mégis mik azok a Teletabik? Nos, a sorozat alapvetően négy csecsemő szerű földönkívüli főhőst mozgat, (Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa és Po), akik erőszakmentes és vidám szórakoztatást kínálnak az egy és négy év közti korosztálynak, legalábbis a Wikipédia oldal leírása szerint. Alapvetően ezzel semmi gond nem lenne és a gyerekek imádják is a karaktereket, idősebb fejjel belenézve a sorozatba viszont egy iszonyat para tripnek lehetünk szemtanúi és olyan jeleneteket láthatunk, amiket nem feltétlenül kellene mondjuk gyerekeknek levetíteni. Az internet persze tárt karokkal várja a rebootot, mivel már az eredeti szériát is erősen széttrollkodták, szóval a mémeknek legalább örülhetünk majd. Szerintetek egyébként sikeresek lesznek a Teletabik 2022-ben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!