Befutott a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma első előzetese!

Befutott a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma első előzetese!

Az alkotás előreláthatólag karácsonykor debütál a Netflix kínálatában. 

Rian Johnson Az utolsó Jedik vegyes fogadtatása után nem tétlenkedett sokáig és 2019-ben összehozta a Tőrbe ejtve című bűnügyi thrillert, ami nem csak a közönség és a kritikusok tetszését nyerte el, de kasszát is robbantott a mozikban. A körülmények miatt borítékolható volt a folytatás, arra azonban senki sem számított, hogy a Netflix több mint 450 millió dollárt perkál majd a folytatások exkluzív terjesztési jogokért.

A második felvonás egyébként a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma címet viseli és Daniel Craig ismét visszatér Benoit Blanc magánnyomozó szerepéhez, a helyszín ezúttal viszont nem egy gazdag család hétvégi háza, hanem egy tech-milliárdos görögországi magánszigete, ahol gyilkosság történik. A film előreláthatólag december 23-án debütál a Netflixen, a készítők pedig nemrég kiadták az első hivatalos előzetest is, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni.

Craig mellett olyan sztárok szerepelnek a filmben, mint Edward Norton, Janelle Monáe, Kate Hudson, vagy Dave Bautista, tehát a színészgárdára abszolút nem lehet panasz, plusz Johnson munkásságát ismerve ezúttal is egy nyakatekert és rendkívül szórakoztató filmmel lesz dolgunk. Csak győzzük kivárni a premiert! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!