Kecsegtető ajánlattal rukkolt elő a Disney+

Kecsegtető ajánlattal rukkolt elő a Disney+

A platformra kedvezményes áron lehet regisztrálni az elkövetkezendő pár hétben. 

Néhány hónapja a Disney+ szó szerint berobban Magyarországra és olyan franchise-okat hozott el nekünk 4K minőségben, mint a teljes Marvel-moziverzum, a Star Wars, vagy Pixar stúdió remekművei. A hatalmas kínálat ellenére a cég egyáltalán nem ül a babérjain és folyamatosan új tartalmakat tesznek közzé, a mai nap például érkezik Villám McQueen és Matuka legfrissebb kalandja, a Verdák az utakon széria. 

A platform egyébként szeptember 8-án, azaz a mai nap ünnepli születésnapját és ennek apropóján megrendezésre kerül Disney+ Dayt, melynek keretén belül nem csak számos újdonság mutatkozik be, de az új felhasználók kedvezményes áron regisztrálhatnak új előfizetést. Az akció szeptember 8. és 20. között érvényes és az érdeklődők csupán 599 forintért próbálhatják ki egy hónapig a szolgáltatást. 

Ezen kívül a meglévő előfizetőknek is készült egy kis meglepetéssel a platform és akciót hirdettek a shopDisney termékeihez, hat hónapra szóló korlátlan hozzáférést adnak a National Geographic Digital exkluzív tartalmaihoz az NG mobil alkalmazáson keresztül. Utóbbi egyébként elég flash dolog, szóval ha van előfizutok, akkor ki ne hagyjátok a lehetőséget. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!