LoL: 8 új skint leplezett le a Riot, közte a Worlds Azirt és az Ashen Knight Sylast

Elárasztották az új kozmetikai tartalmak a League of Legends Nyilvános bétakörnyezetét.

A Riot Games nem bízta a véletlenre a tegnapi bejelentéseket. Elárulták, hogy melyik hős kapja meg a kizárólag mitikus esszenciából megvásárolható Ashen Knight skint, leleplezték a 2022-es világbajnoki kinézetet, sőt bemutatták a Fright Night-család tagjait. Utóbbi hőskinézeteket kifejezetten a rajongók kérésére készítették, a felújításra váró Gothic-vonalat az alábbi módon értelmezték újra a grafikusok. A PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén már ott van az összes újdonság, így várhatóan szeptember 22-én, a 12.18-as LoL-frissítéssel kerülnek majd be ezek az éles kliensbe.

Ashen Knight Sylas - 100 mitikus esszencia

Fright Night Annie - 1350 RP

Fright Night Draven - 1350 RP

Fright Night Nautilus - 1350 RP

Fright Night Renata Glasc - 1350 RP

Fright Night Trundle - 1350 RP

Fright Night Urgot - 1350 RP

Worlds 2022 Azir - ár egyelőre nem ismert

A játékosok visszajelzései alapján most tényleg odatette magát a kreatív csapat, mert a Fright Night-skineket nem érheti kritika, főleg ezért az árért. A kritikát főleg az Ashen Knight Sylasszel kapcsolatban fogalmazták meg, ami korlátozottan elérhető fizetőeszközből vásárolható meg, de nem ad annyit hozzá a hőshöz, mint elődjei. Az Ashen Knight Pyke a valaha volt egyik leglátványosabb skin volt, amit kiadtak. Az Ashen Knight (hamarosan Ashen Conqueror) Pantheon sem volt rossz, bár messze elmaradt Pyke-tól az idézők szerint. Ez a Sylas meg egy kötelező beadandó, amin minél gyorsabban túl akart lenni a grafikusokból és animátorokból álló csapat.

Az alábbi galériában az összes új kozmetikai tartalmat megtaláljátok (splash artok, chromák, Kicsi Legendák), ami már elérhető a PBE-n!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Ashen Knight-skined?