EU Masters: Bluerzorék német csapat ellen játszanak, Mumusék befejezték a versenyt

EU Masters: Bluerzorék német csapat ellen játszanak, Mumusék befejezték a versenyt

Lezárultak az EU Masters nyári csoportkörei, jövő héten az egyenes kieséses szakaszban szurkolhattok Bluerzornak.

Sajnos nem sikerült a "miracle run" Szépvölgyi "Mumus100" Máriónak és a Zero Tenacitynek, az Ultraliga frissen megkoronázott bajnoka lemaradt a 2022-es Amazon European Masters nyári rájátszásáról. A Z10 a lehető legnehezebb csoportba került a szerencsétlen sorsolásnak köszönhetően, azonban a srácok mindent megtettek azért, hogy megnehezítsék az ellenfelek dolgát. Innentől lehet a lengyel győztesnek készülni a jövő év kihívásaira, Mumusékra ráfér a pihenés.

Az "A" csoportból végül első helyen a Unicorns of Love Sexy Edition jutott be a playoffba, a második helyet a Vitality.Bee csípte meg, de nagyon közel volt a tiebreaker kiharcolásához a Giants is. Bluerzorék pont ebből a négyesből kaptak ellenfelet a negyeddöntőre. A spanyol bajnok és a német szupercsapat párharcának időpontja sem rejtély többé, szeptember 18-án 17:00-tól csapnak a billentyűk közé az idézők.

A lehetséges ellenfelek közül megkapta a Team Heretics az egyetlen nem franciát, ami lehet egy jó ómen. Ami azonban aggodalomra ad okot, hogy az USE viszonylag simán húzta be 5-1-es eredménnyel az "A" csoportot. Megelőzték a négy ex-LEC játékossal kiálló Vitality.Bee-t, valamint a Jiizuke-Maxlore-Advienne neveivel fémjelzett Giantset. Lurox és Ruby remek formában van, mindenképpen fel kell kötni ellenük Bluerzoréknak a felkötnivalót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted marad jövőre a Z10 toposa Mumus?