A személyes tartalékok egy új korszaka kezdődik

A személyes tartalékok egy új korszaka kezdődik

Így változik a személyes tartalékok rendszere. Egyszerűbb, hatékonyabb és könnyebb használni.

A személyes tartalékok XP-re, legénységi XP-re, szabad XP-re és kreditre bonthatóak, azonban nehéz navigálni köztük és sokat egyszerűen nem éri meg használni. A Wargaming ezeket a problémákat kívánja orvosolni a személyes tartalékok új rendszerével.

Könnyebbé válik a használatuk

Áttekinthetőbbé válnak a személyes tartalékok. Innentől az alábbi információkat látjátok majd:

  • Minden tartalék típusát, így nemcsak a személyes tartalékokat, de ide értve az események és a klán által biztosított bónuszokat.
  • A személyes tartalékok számát az profilodban.
  • A hátralévő időt a tartalékokból.

Továbbá akár csata közben is aktiválhatjátok innentől a tartalékokat.

Egyszerűbb és hatékonyabb

  • Minden tartalék 1 órán keresztül használható. A Wargaming szerint ez a játékosok által leginkább preferált választás.
  • A korábbi négy helyett három kategóriát hoznak létre. Egyet az XP-nek, egyet a kreditnek és egy kombináltat, ami legénységi és szabad XP-t egyszerre biztosít.
  • Innentől lesz sztenderd és fejlesztett kategória is a tartalékoknál, ami talán a prémium fiókhoz hasonlítható leginkább, hiszen a fejlesztett nagyobb bónuszt fog biztosítani, ráadásul nem lesz lejárati ideje.
Személyes tartalék típusa Harci XP Legénységi és szabad XP Kredit
Sztenderd +50% +200% +50%
Fejlesztett +100% +300% +100%

Az 1.18-as frissítéstől technikailag lehetséges lesz, hogy lejárnak majd a személyes tartalékok, de kivételt képeznek a fejlesztett tartalékok és az átkonvertált tartalékok. Lejárati ideje lesz azonban a Battle Pass, a Jól Megérdemelt Jutalom és egyéb játékbeli események által biztosított bónusznak. 

A személyes tartalékok átkonvertálási alapelvei

Ennek a részletnek akár egy külön cikket is szentelhetnénk, így nagy vonalakban egyelőre csak azt a szempontot emelnénk ki, miszerint az átkonvertálással minimum olyan jól jár mindenki, ha nem jobban, mint jelenleg. Például amennyiben rendelkeznek hét darab +50%-os XP-t biztosító tartalékkal, az átkonvertálás után tizennégy darab +50%-os XP-t adó tartalékot kaptok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.