Koncepciórajzok láttak napvilágot a Half-Life 2: Episode 3-ról

Koncepciórajzok láttak napvilágot a Half-Life 2: Episode 3-ról

A kukázott projekt lélegzetelállító világba kalauzolt volna minket. 

A Half-Life játékok mindig is különleges helyet foglaltak el a gamerek szívében, mivel a Valve nem csak remek karaktereket és történeteket alkotott hozzájuk, de a kirakósok is kiválóan színesítették a gameplayt. Éppen ezért a franchise felkerült azon listánkra, ami azokat az FPS játékokat tartalmazza, melyekben fontosabb a cselekmény, mint maga a lövöldözés. Ha kíváncsiak vagytok a gyűjtemény többi darabjára, kattintsatok az alábbi cikkre!

Tudtátok egyébként, hogy minden egyes alkalommal, amikor valaki rákérdez a Half-Life játékok folytatására, GabeN plusz egy nappal tolja el a premiert? Viccet félretéve, a legendás fejlesztő és a Valve csapata hosszú évek óta mélyen hallgat a témával kapcsolatban, nemrég azonban kiderült, hogy legalább a szándék megvolt bennük egy esetleges következő felvonással kapcsolatban. Az információ a 2K egyik vezető producerétől, David McGravytól származik, aki a napokban rendet rakott gyűjteményében és előásott néhány koncepciós rajzot, amiket a kukázott Half-Life 2: Episode 3-hoz, na meg a nagy mumus Half-Life 3-hoz készítettek a Valve-nél. 

Érdekesség, hogy az óriás csigaszerű lény Breen Grubot Dr. Wallace Breen Combine-osított verzióját ábrázolja, illetve a rajzok megmutatják, milyen posztapokaliptikus tájakon kalandozott volna Gordon és Alyx. Ebből következik, hogy az Episode 3 inkább egy felfedezős, világjáró kaland lett volna, a városi és földalatti bunkerben bujkálás helyett. Nagy kár, hogy GabeN elugrott cigiért és azóta új családja van a DoTA-val, pedig mennyi lehetőség lenne még a Half-Life univerzumban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!