D23 Expo: A csodálatos Amy Adams gonosz mostoha lesz a Bűbáj 2-ben

D23 Expo: A csodálatos Amy Adams gonosz mostoha lesz a Bűbáj 2-ben

A film november 24-én érkezik a Disney+ kínálatába. 

A hétvégén tartják a Disney D23 eseményét, melynek első napjának főszereplői a vállalat meséi voltak. Bemutatták például az élőszereplős A kis hableány film előzetesét, melynek főszereplője a gyönyörű hangú Halle Bailey lesz. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan is fest majd az alkotás, kattintsatok az alábbi cikkre!

A hableány legújabb kalandjai mellett a Disney kisebb meglepetésre bemutatta a 2007-es Bűbáj című film folytatásának előzetesét is, melyben a csodálatos Amy Adams ismét magára ölti a bájos hercegnő szerepét. A történet szerint 15 évvel járunk az első rész után és a „boldogít, amíg meg nem" bejött Giselle-nek és Robertnek, közös életük pedig a kertváros felé veszi az irányt. A stresszes költözés miatt azonban a nő fejébe bekúszik az a gondolat, miszerint ő már nem egy tündérmese része, ezért kíván egyet, így a mese és a valódi világ ismét találkozik. 

Érdekesség, hogy az alaphelyzet remek kreatív szabadságot adott a készítőknek, ezért Giselle már amolyan gonosz mostoha lesz, aki többször is összetűzésbe kerül a nevelt lányával, Morgannel. Bár valószínűleg a végső főgonosz nem az egykori hercegnő lesz, de abban biztosan lehetünk, hogy Amy Adams tündökölni fog a szerepben. Premier előreláthatólag november 24-én, a mozik helyett azonban a Disney+ kínálatában kell majd keresnünk a filmet. 

Ti ránéztek majd a Bűbáj 2-re? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!