Új előzetest kapott az Assassin's Creed Mirage

Új előzetest kapott az Assassin's Creed Mirage

Jövőre érkezik a Basim fiatal éveire koncentráló Assassin's Creed.

15 éves az Assassin's Creed sorozat, ennek tiszteletére pedig külön AC-sávot hozott létre a Ubisoft a szombat esti Forward bemutatóján. Közel fél órán keresztül ünnepelték a varázslatos és izgalmas Assassin's Creed univerzumot, ennek pedig része volt az új rész is, a Mirage.

Pár nappal ezelőtt a Ubi már bejelentette a játék létezését és ahogy ígérték, a Forward során még többet megmutattak belőle. Kaptunk egy roppant izgalmas és látványos cinematic előzetes, ami közel 4 percen át engedett betekintést a Mirage helyszínéül szolgáló Bagdadba, a fiatal Basim utcai életébe és félig-meddig abba is, hogy miként került kapcsolatba a orgyilkosok rendjével. Megismerhettük Basim mentorát is, Rohsant, akit nem más, mint az Emmy-díj nyertes Shohreh Aghdashloo kelt majd életre.

A videó alapján kijelenthetjük, hogy visszatér az Eagle Vision, szárnyas társunk segítségével újra feltérképezhetjük majd a terepet. A hangsúlyt ezúttal jóval inkább a széria alapjaira helyezték, ismét a lopakodásé, az árnyak között való mozgásé lesz a főszerep és, ahogy láűthattuk, ismét rendelkezésünkre állnak majd különböző eszközök, dobókések, füstgránátok és mérgező csapdák is.

Megjelenési dátumot még nem kapott a játék, de annyit elárultak, hogy az Assassin's Creed Mirage 2023-ban érkezik majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!