Behintázott az első meleg pókember a képregények világába

Behintázott az első meleg pókember a képregények világába

Kiderült a neve, kinézete és az eredete is.

Alighanem egy szuperhős esetében a legfontosabb kérdés a szexuális beállítottsága, ugye? Bár erre a kérdése valószínűleg nem lenne a válasz, most úgy tűnik mégis ezt emelték ki a legjobban az újonnan bemutatott Pókember kapcsán. A hónapok óta zajló Edge of Spider-Verse elnevezésű képregényes eseményen a Marvel ugyanis több, másik univerzumból származó Pókembert is megrajzolt már, de az 5. számban megjött Cooper Cohen, aki egyébként homoszexuális.

A maszkot húzó fiatalemberről annyit lehet egyelőre tudni, hogy a szülei nem bánnak vele kesztyűs kézzel, miután kiderül a szexuális beállítottsága. Kiteszik a szűrét otthonról, ezáltal saját magáról kell gondoskodnia. Ennek apropóján divattervezőként találja meg számításait és még a bűnüldözésben is tevékenyen részt vesz, Web Weaver álnéven. És hogy miként lettek pókszerű képességei? Nos, szimplán agyonütötte azt a pókot, amelyik az ő univerzumában Peter Parkert csípte volna meg.

Ebben az epizódban bukkan fel még Hunter-Spider is, aki Kraven egyik új verziója, annyi újdonsággal, hogy pókképességekre tett szert. Az Edge of Spider-Verse ötödik része október ötödikén kerül a boltokba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!