Előzetesen a Sárkányok házának következő felvonása

Előzetesen a Sárkányok házának következő felvonása

A széria ötödik részében királyi esküvőt tartanak Westeroson!

Az elmúlt néhány hétben tombol a Trónok harca láz az egész világon, köszönhetően a Sárkányok háza előzménysorozatban, melyben a Targaryen dinasztia legvéresebb korszakát mutatja be nekünk a HBO. A hype vonatra nemrég a Microsoft is felszállt és készítettek egy rendkívül király Xbox Series S konzol szériát a sorozat tiszteletére. Ha kíváncsiak vagytok a Vastrónok ülő játékgépre, plusz szeretnétek esetleg megnyerni, fussátok át az alábbi cikkünket!

A Sárkányok háza egyébként hatalmas népszerűségnek örvend a HBO csatornán és a HBO Max streaming platformon, a negyedik rész pedig tegnap hajnalban érkezett meg a rajongók legnagyobb örömére. Az epizódról nem spoilereznénk most semmit, legyen elég annyi, hogy a készítők kezdik összekuszálni a szálakat és az udvari intrikák egyre nagyobb teret kapnak, köszönhetően Rhaenyra hercegnő engedetlenségének, na meg Daemon herceg hülyeségeinek. Na de tekintsünk inkább a jövőbe, ugyanis a csatorna nagyjából rögtön az új rész után közzétette a következő felvonás előzetesét, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

Itt már egy kicsit spoileresen folytatnánk, szóval aki még nem látta a negyedik epizódot, ne olvasson tovább! Szóval, a hercegnőt ugye majdnem elcsábította a rakoncátlan nagybácsi, ezért Viserys király érvényesíti akaratát és az ötödik részben már esküvőre készülnek, a dolog persze nem úgy alakul, mint a nagykönyvben és némi csetepaté alakul az egybegyültek között. Daemon persze megint valami rosszban mesterkedik, Otto Hightower meg továbbra is azon ügyködik, hogy a királynéként érvényesülni akaró lányárt manipulálja. Érdekesség, hogy ez lesz az utolsó rész, ahol Milly Alcock és Emily Carey feltűnik, ugyanis a hatodik részben megint lesz egy nagyobb időugrás, így Emma D'Arcy és Olivia Cooke veszi át Rhaenyra és Alicent szerepét. Ti várjátok már egyébként a folytatást? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!