Akár te is megnyerheted ezt a Sárkányok háza témájú Xbox Series S-t

Akár te is megnyerheted ezt a Sárkányok háza témájú Xbox Series S-t

A limitált kiadású, egyedileg készült konzolhoz még Vastrón is jár. 

A Microsoft igencsak nyitott arra, hogy különböző mozis vagy streaminges alkotásokkal kollaboráljon, ennek köszönhetően pedig pár hónapja készítettek egy limitált kiadású Xbox Series X-et, amit a Thor: Szerelem és mennydörgés tiszteletére Mjölnír bőrbe bújtattak. Habár csak egy jól összerakott promócióról van szó, a projekt legalább annyira jól sikerült, mint a Stranger Things-hez készített széria, ezért szerintünk a cég simán elgondolkodhatna azon, hogy széleskörűen is piacra dobják ezeket az egyedi gépeket. 

A világ most egyébként ismét Trónok harca lázban ég, köszönhetően a nemrég indult és rendkívül sikeresnek számító Sárkányok háza előzménysorozatnak, Phil Spencerék meg úgy határoztak, ők sem akarnak kimaradni a buliból és a fenti konzolokhoz hasonlóan elkészítettek egy olyan Xbox Series S sorozatot. A szóban forgó gép Targaryen színeket és mintát, plusz egy saját Vastrónt is kapott, az összkép meg szerintünk zseniális lett. 

Ha szeretnétek megnyerni a szóban forgó játékgép egyikét, nincs más dolgotok, mint bejövetni az Xbox hivatalos Twitter oldalát és megosztani a fenti posztot. Bár az esélyek nem a játékosok oldalán álnak, sose hagyjon el benneteket a remény, hátha sikerül bemákolni a dolgot. Nektek egyébként hogy tetszenek ezek az egyedi konzolok? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!