Este érkezik a következő State of Play, ezek a játékok lehetnek érintettek

Este érkezik a következő State of Play, ezek a játékok lehetnek érintettek

God of War, Final Fantasy, Spider-Man, szerinted mivel készül a Sony?

Derült égből villámcsapásként jött a hír tegnap éjszaka, hogy a Sony új State of Play előadást tart, ráadásul ma. Magyar idő szerint pontban éjfélkor kezdődik az előadás, ami szokás szerint nagyjából 20 perces lesz és a Sony újdonságait mutatja majd be. De pontosan melyeket?

20 perc nem sok idő, aligha elég a Sony teljes palettájának lefedésére, ezért most is csak a nagy torta egy aprócska szeletéről lesz szó. A Sony 10 játékot ígér a bemutatóra, PS4-hez, PS5-höz és PSVR2-höz kapcsolódóan, kiemelve, hogy ezek japán partnereiktől érkeznek majd. Ez így kilövi például a God of War Ragnarököt, de helyt ad a Resident Evil 4 Remake-nek vagy a Final Fantasy 16-nak. Az ígéretek szerint lesznek azonban meglepetések, a világ bármely tájáról, így talán kaphatunk egy új God of War előzetest, előkerülhet a Marvel's Spider-Man 2 és ki tudja, talán még új bejelentéssel is meglephetnek minket.

A State of Play magyar idő szerint pontban éjfélkor kezdődik és a PlayStation hivatalos hivatalos YouTube, valamint Twitch csatornáján lesz követhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!