Félelem és reszketés Night Cityben – Cyberpunk Edgerunners kritika

Félelem és reszketés Night Cityben – Cyberpunk Edgerunners kritika

Véresen brutális és szívfacsaró történetet rakott le az asztalra a Studio Trigger. 

A CD Projekt RED mindent megtesz annak érdekében, hogy kiterjesszék a Cyberpunk 2077 világát, ezért érkezett például a hivatalos társasjáték, na meg az Edgerunners címre keresztelt anime spin-off, ami tegnap debütált a Netflix kínálatában. A sorozatnak hatalmas elvárásoknak kellett megfelelnie, a Studio Trigger viszont megugrotta a lécet és nem csak a kritikusok, de a közönség is imádja David Martinez és Lucy kalandját

Habár már tegnap le akartam darálni, csak ma tudtam befejezni az Edgerunnerst és húúúú, rég szórakoztam már ilyen jól. Először is, az animáció remek, legyen szó Night City megjelenítéséről vagy a brutális és véres harcokról, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a zsáner rendkívül jól áll a CD Projekt RED futurisztikus világának. Évek óta mondom, hogy az anime alacsonyabb költségvetés mellett végtelen lehetőséget nyújt a készítőknek, mivel olyan dolgokat tudnak a képernyőre vinni, melyek amúgy baromi sokba kerülnének, vagy egyszerűen nem néznének ki elég jól élőszereplős változatban. 

A történet meg, hát nagyon nehéz spoiler mentesen nyilatkozni, de abban biztosak lehettek, hogy Night City-ben az élet könnyen jön, könnyen megy, plusz a készítők legalább annyira keserédes történettel rukkoltak elő, mint a játékban. Természetesen easter eggekből sincs hiány, prominens karakterek is feltűnnek az epizódok során, nem is beszélve a helyszínekről vagy a krómokról. Ettől függetlenül a Cyberpunk Edgerunners azok számára is erősen ajánlott, akik még hírből sem ismerik a Cyberpunk 2077-et. Ha kíváncsiak vagytok, miért érdemes ránézni a szériára, olvassátok el a PC Guru spoiler mentes kritikáját az alábbi cikkben!

Ti ránéztetek már a sorozatra? Ha igen, hogy tetszett? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!