Iparági pletykák szerint már tervezik a Vaják 4. és 5. évadát

Iparági pletykák szerint már tervezik a Vaják 4. és 5. évadát

Ráadásul a híresztelések szerint egyszerre tervezik legyártani mindkét felvonást. 

Annak ellenére, hogy nem mindenkinek jött be a Netflix Vaják adaptációja, az egész világ odavan a sorozatért és Henry Cavill Geraltjáért, így a platform berendelte a harmadik felvonást. A forgatásokat sajnos nyáron félbe kellett szakítani, nemrég azonban sikeresen befejezték a felvételeket és már csak az utómunkák vannak hátra. 

Azt sajnos egyelőre hivatalosan nem tudni, mikor kerül fel a Netflixre a sorozat harmadik évada, viszont nemrég érkezett egy nagyon jó hír a folytatásokat illetően. Az információt a Redanian Intelligence hozta le iparági forrásokra hivatkozva és értesüléseik szerint jelenleg is folynak a tárgyalások a sorozat 4. és 5. évadáról, melyeket nem csak egy időben terveznek írni, de leforgatni is. 

Az elgondolás elég neccesnek tűnhet, azonban volt már példa hasonlóra a televíziózás és a Netflix történetében. A Vikingek: Valhalla projekt mind a három évadát például egy időben készítették, mondjuk ez rendkívül megterhelő volt a stáb és a színészek számára is. Akárhogy is legyen, a híresztelés némi reménysugarat jelent a Vaják rajongóinak, hogy a platform nem kaszálja majd el három évad után a sorozatot. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!