Brutális előzetesen az új szamurájos PS exkluzív játék, a Rise of the Ronin

Brutális előzetesen az új szamurájos PS exkluzív játék, a Rise of the Ronin

Van benne egy kis Ghost of Tsushima, Nioh és Assassin's Creed is, de mégis pokolian jól fest a Team Ninja új alkotása.

Messzire jutott a Dead or Alive verekedős játékkal berobbanó japán fejlesztőcsapat, a Team Ninja, hiszen mára már olyan komplex és fantasztikusan kinéző alkotásokat gyárt, mint a Ninja Gaiden, Nioh vagy az éppen bemutatott Rise of the Ronin. A Sony féle State of Play eseménye alatt mutatták meg az új akció-RPG elemekkel dúsított, szamurájos alkotás első kedvcsinálóját, ami egy elképesztő adrenalin bomba volt a műfaj kedvelőinek. A Rise of the Ronin immáron hetedik esztendeje készül a Team Ninja boszorkánykonyhájában, az első infók alapján pedig kiderült, hogy a 19. századi Edo-korszakba, Japánba viszi a játékosokat egy harcközpontú nyílt világú utazásra.

„A káosz idején egy Ronin (A rónin tanító vagy úr nélküli szamuráj harcosok megnevezése a feudális (1185-1868 közötti időszak) Japánban. – a szerk.) bőrébe bújhatnak a játékosok, aki nem kötődik mesteréhez, és szabadon dönthet sorsáról. A Rise of the Ronin egy új Team Ninja élményt kínál, amely során elmerülhetünk egy történelmi ihletésű világban, miközben olyan híres harci eszközökkel csatázhatunk, mint a Katana, de ezen kívül is lesznek új lőfegyverek, melyek a korszak egyediségét mutatják be.” – mondta a Team Ninja igazgatója, Fumihiko Yasuda a PlayStation blogon.

A Rise of the Ronin 2024-ben konzolexkluzívként érkezik PlayStation 5-re – és a mostani trendeket látva később valószínűleg PC-re is tiszteletét teszi.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!