Akciófigyelő: Ingyenes lesz a Sims 4, a világ legnépszerűbb életszimulátora

Az EA bejelentette, hogy néhány hét múlva teljesen ingyenes lesz a The Sims legújabb, negyedik része.

Nem számít már mai "csirkének" a The Sims 4, ugyanis az életszimulátor legelső verziója 2014. szeptember 2-án jelent meg PC-re, Mac OS-re, PS4-re és Xbox One-ra. A nyílt világgal szakítottak a fejlesztők, visszatértek az alapokhoz. A gamerek hőzöngtek kicsit az éles váltás miatt, de a felújított játékmenet, a rengeteg újdonság, a modernebb grafikai megoldás végül elhallgattatták a kritikus hangokat. Összességében egy remek egyjátékos programot pattintottak össze a Maxisnál, ami milliókat ültetett már oda a képernyők elé. Most elérkezett az a pillanat, amire vártak a játékosok. Az EA bejelentette, hogy 2022. október 18-ától teljesen ingyenes lesz a The Sims 4 alapjáték.

Milyen platformokon lesz majd ingyenes The Sims 4?

PC-re Steamen és Originen, Macre szintén Steamen és Originen lehet behúzni nulla forintért. Ezen kívül PlayStation 5 és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és S-re, valamint Xbox One rendszerekre tudjátok megszerezni közel egy hónap múlva.

Ne feledjétek, hogy kizárólag az alapjátékról van szó az ingyenesség kapcsán. A fizetős DLC-ket ugyanúgy meg kell majd vásárolnotok, ha még teljesebb élményt szeretnétek átélni a simek őrült világában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a The Simsszel (bármelyik résszel)?