Elstartolt a Halo-sorozat második évadának forgatása

Elstartolt a Halo-sorozat második évadának forgatása

A Paramount+ produkciója és a Spartanok Izlandról jelentkeztek be. 

Mostanában minden nagyobb stúdió ügyködik valamilyen élőszereplős videojáték adaptáción, a Sony például legalább hat különböző IP-t szervezett ki különböző produkciós cégeknek. Természetesen a Microsoft sem akar kimaradni a buliból, ezért kaptuk meg még tavasszal a Paramount+ streaming szolgáltatón futó Halo-sorozatot, ami erényei ellenére nem feltétlenül nyerte el a kritikusok és a közönség tetszését. 

A körülményektől függetlenül a Paramount lát még lehetőséget a projektben, ezért még az első rész premierje körül berendelték a második évadot, melynek már megkezdődött a forgatása. A stáb elég stílusosan jelentette be mindezt, ugyanis közzétettek egy képet a Spartanokról, vagyis Pablo Schreiberről, Natasha Culzacról, Bentley Kaluról és Kate Kennedyről, ahogy az izlandi mesés tájon pózolnak. 

Egyelőre még nem tudni, mikor érkezik a második évad, az viszont biztos, hogy a fent említett színészek mellett Jennifer Taylor visszatér Cortanaként, Olive Gray Miranda Keyst, Danny Sapani Jacob Keyst, Natascha McElhone pedig Dr. Catherine Halseyt játssza el újra. Reméljük a készítők kicsit összeszedik magukat a második évadra és a felesleges fanservice-ek helyett egy koherens történetet kapunk, ami nem feltétlenül megy szembe azzal a Master Chieffel, akit a játékokból megismerhettünk. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!