Rég nem látott szemszögből lövöldözhetünk a CoD: Modern Warfare 2-ben

Rég nem látott szemszögből lövöldözhetünk a CoD: Modern Warfare 2-ben

A tesztelés holnap megkezdődik, akkor kiderül, valóban tartalmazza a játék a beállítást.

Holnap megindul a tesztelése az október 28-án megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 2-nek. Érdemes részt venni a nyílt bétateszteken, ugyanis fantasztikus jutalmakat lehet szerezni. A közösség azonban egy másik érdekességre is felfigyelt: PS5-ös bétájának beállításai között állítólag van egy olyan opció, amely a harmadik személyű módra utal. Ugyanis egy külön FOV-csúszkát találunk a Third Person módnak, ami alapján valószínű, hogy nem csak a szokásos FPS módot használhatjuk.

Egy felhasználó beszámolója szerint – amit az alábbi képen láthattok – a Modern Warfare 2 bétája tartalmaz egy "3rd Person Field of View" beállítási lehetőséget, amely a normál FOV csúszka opció alatt jelenik meg. Ráadásul nem csak a PS5-ön, de PS4-en is látható a lehetőség.

Bár a legutóbbi Call of Duty-játékok egyike sem tartalmazta a harmadik személyben való játék lehetőségét, az eredeti, 2009-es Modern Warfare 2-ben a többjátékos lehetőségek részeként több harmadik személyű játszási lista is volt. Ezek a képernyőképek olyan játékosoktól származnak, akik a Modern Warfare 2 bétáját letöltötték a szeptember 16-i tényleges megjelenés előtt, így nem tudni, hogy ez az opció megjelenik-e a béta beállítási menüjének végleges változatában is. A béta szeptember 22-én válik elérhetővé Xboxon és PC-n, így először akkor lesz lehetőségünk megnézni, hogy a beállítási lehetőség megjelenik-e más platformokon is, vagy csak PlayStationön.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 október 28-án jelenik meg Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, PS4-re, PS5-re és PC-re. Az Activision szeptember 15-én a Call of Duty Next livestream során további információkat oszt meg a játékról, így lehet a TPS-mód is szóba kerül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a TPS szemszöget?

  • 60 %
  • 40 %