EU Masters: Indul a rájátszás, várnak a dropok a magyar streamen!

EU Masters: Indul a rájátszás, várnak a dropok a magyar streamen!

Az első negyeddöntőben rögtön ott lesz egy francia együttes.

Elmaradtak az igazán nagy meglepetések a 2022-es Amazon European Masters csoportkörében, a négy francia együttesből mind a négy továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba. A D csoportban az első helyet megszerezte a Karmine Corpot búcsúztató GameWard, akik az X7 Esports ötösével küzdenek meg az elődöntőbe jutásért. Ex-LEC-játékosok és dropok várnak rád a kilézett mérkőzéseken, ezért mindenképpen csatlakozz a magyar közvetítéshez a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán!

GameWard vs X7 Esports (17:00-tól, Bo5)

Tulajdonképpen egyetlen izzadságcsepp sem jelent meg a francia klub idézőin a csoportmeccsek során. A GW 6-0-val, 100%-os teljesítménnyel várhatja a mai összecsapást úgy, hogy egy NLC-csapatot már kétszer térdre kényszerítettek. A Dusty megnyerte az északi országokat tömörítő ligát, az X7 Esports "csak" ezüstérmet szerzett. Ami azonban Tempték mellett szól, hogy ugyanolyan mérleget tudtak kicsikarni a B csoportban, ahol ellenfelük volt az egész torna legnagyobb esélyese (LDLC OL), valamint a tavaszi elődöntős (AGO ROGUE).

A két csapat kezdőiben összesen négy olyan játékos szerepel, akik korábban már a legrangosabb európai sorozatban bizonyították tehetségüket. A GW-ben találkozhattok Czekolad és Innaxe neveivel, az X7-ben Attila és Kasing próbálkozik jó teljesítményt felmutatni a mai van. Tényleg kiszámíthatatlan, hogy a megújult metában melyik együttes lesz az, amelyik rá tudja kényszeríteni akaratát a másikra. A 12.16-os LoL-frissítésen ez lesz az első nagy európai torna, izgatottan várhatod, hogy milyen régi-új karakterek bukkannak majd fel a Szurdokban. Ami biztos, hogy a reworkölt Udyrral nem kell számolnod, mivel a Riot hivatalosan kitiltotta erről a rendezvényről is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a Bo5-öt?