Hamarosan elstartol a World of Tanks eddigi legkompetitívebb játékmódja

Hamarosan elstartol a World of Tanks eddigi legkompetitívebb játékmódja

Bemutatjuk a World of Tanks legújabb játékmódját, ami egyfajta kombinációja az eddig bemutatott e-sport módoknak.

Október 12-e és november 20-a között fut az Onslaught névre hallgató új játékmód a World of Tanks-ben. Leginkább úgy lehet elképzelni, mint a rangsorolt csaták, a csapatcsaták és az acélvadász mód szerelemgyerekét. Az első szezon a Griff fedőnevet viseli. Maga a játékmód délután és hajnal kettő között játszható hétköznaponként, míg hétvégén már déltől bevehetjük magunkat az akcióba.

Az Onslaught egy remek lehetőség lesz arra, hogy teszteld képességeidet, értékes jutalmakat szerezhess és végül, de nem utolsó a csapatjátékod tökéletesítésére sem utolsó. Intenzív 7v7 csatákra számíthattok, ahol az a csata előtt, egy speciális várakozóablakban választhatjátok ki és szerelhetitek fel a tankokat. Különféle taktikai képességeket vethettek be, amennyiben elfoglaljátok a térkép egy meghatározott részét.

A járművek egyedi tulajdonságait csata közben fejleszthetitek. Lehetőségetek lesz kettes, valamint hét fős szuperszakaszban részt venni a harcokban. Végül, de nem utolsó sorban egy rangsoroló rendszert is bevezetnek, így a matchmaking játéktudásodnak megfelelő ellenfeleket keres majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.